📌 Тихомир Николов е најдоброто решение за Росоман! Тихомир е млад амбициозен и посветен човек којшто држи до зборот и ќе реализира крупни проекти за Росоман. Излезете во недела на гласање 🗳️ и гласајте за бројот 7️⃣!