Младата дама од видеото додека одеше гледајќи во телефонот, таа не беше во можност да забележи дека има сообраќаен знак пред неа. Ни помалку ни повеќе, таа тресна во тој знак, добро ја удри главата и телефонот одлета далеку.

Таа брзо се освести, го зеде телефонот и се сврте да види дали некој ја забележал.

Погледнете подолу како изгледаше.