Тој со видео на Фејсбук и краток коментар се огласи за новонастаната ситуација за големата невработеност, сиромаштијата и девастираната економија.

<

За големата невработеност, сиромаштијата и девастираната економија. Мораме подобро !

За големата невработеност, сиромаштијата и девастираната економија.
Мораме подобро !

Воедно ја повикувам власта веднаш да го реконцепира петтиот пакет на мерки со оглед на новонастанатата ситуација (полициски час и прекинување на работата на низа дејности) со цел навремена помош на стопанството, зошто во моментот кога пакетот мерки беше пуштен во собраниска процедура се спремавте за попис и не уверувавте дека се е под контрола !

Posted by Бојан Стојаноски on Tuesday, April 6, 2021

 

– Мораме подобро! Воедно ја повикувам власта веднаш да го реконцепира петтиот пакет на мерки со оглед на новонастанатата ситуација (полициски час и прекинување на работата на низа дејности) со цел навремена помош на стопанството, зошто во моментот кога пакетот мерки беше пуштен во собраниска процедура се спремавте за попис и не уверувавте дека се е под контрола!, напиша Стојаноски на Фејсбук.