Осомничениот е уапсен и е сериозно повреден, пренесува бразилски „Глобо“.

Во нападот, според информациите од медиумите, повредено е и уште едно дете и жена, тие се пренесени во болница и се наоѓаат во многу тешка состојба. Децата биле помали од две години.

Не се познати причините за нападот. Во тек е истрага.