Не! Не е ова Бабелплац во Берлин 1933 година и горењето книги од Нацистите. Ова е во Прилеп вчера. Лудата власт во Македонија, на чело со Мила Царовска и Заев, фрла учебници во трактор и потоа ги носи на депонија. Тотално откачување од здрав разум имаме. Добредојдовте во ТОТАЛИТАРИЗАМ! Се вели во Фејсбук статусот.