Владата на Република Македонија, денеска, 20.01.2022 година (четврток) ќе ја одржи четвртата редовна седница.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 17:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување, соопштија од владината прес служба.