Денешна тема на која се разговара е надворешната политика низ призмата на младите.

 

Имам Идеја

НАДВОРЕШНА ПОЛИТИКА НИЗ ПРИЗМАТА НА МЛАДИТЕ.
Младински подкаст со Бојан Никовски.
Гости: Филип Ивановски и Давид Салтамарски од Конзерватив МК.

Posted by Радио Лидер on Tuesday, June 8, 2021