Погледнете го гостувањето на Сланинкоски, политиколог и граѓанин на Општина Центар во живо:

Утро со Златев

КАКО СТИГНА ДО ТОА ДА СЕ ГРАДАТ ОБЛАКОДЕРИ КАЈ ХОЛИДЕЈ ИН?
ГОСТУВА, МИТКО СЛАНИНКОСКИ-
ПОЛИТИКОЛОГ И ГРАЃАНИН НА ОПШТИНА ЦЕНТАР.

Posted by Радио Лидер on Monday, May 10, 2021