Денеска (04.09.2023) со почеток во 12:30 часот, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Виница, Миле Петков, во рамките на активноста „Ова е Македонија за сите“, ќе присуствуваат на увид на градежни активности во населено место Градец.

По завршувањето на настанот изјава за медиуми ќе даде претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Изјавата можете да ја следите во живо на линкот во продолжение: