Досегашната професионална кариера на Денковски ја одбележаа бројни постигнати успеси македонскиот пазар.

Лидер на неделата

ГОСТИН: ПЕТАР ДЕНКОВСКИ, ГЕНЕРАЛЕН МЕНАЏЕР НА ВЕРОПУЛОС СКОПЈЕ

Posted by Радио Лидер on Friday, May 7, 2021