Започна регионалниот отчет „Промени што носат иднина – 100 дена локална власт отчет на ВМРО-ДПМНЕ“ на градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ,

Настанот се одржува во Охрид, а предвидено е обраќање на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

На настанот отчет за сработеното ќе дадат:

-Градоначалникот на општина Охрид- Кирил Пецаков

-Градоначалникот на општина Демир Хисар – Никола Најдовски

-Градоначалникот на општина Вевчани – Спасе Кочовски

– Градоначалникот на општина Македонски Брод – Жарко Ристески

– Градоначалникот на општина Јегуновце – Димитар Костадиновски

– Градоначалникот на општина Брвеница – Јовица Илиевски