По тој повод тој се запознал легендата на Вардар и Црвена звезда, златната копачка од 1991 година, легендарниот Дарко Панчев.

Вучиќ разменил неколку зборови со славниот фудбалер, па ги сподели на својата страница на Инстаграм со пораката:

– Со македонската и југословенската легенда Дарко Панчев. Чест ми е што успеав да се сретнам со големиот шампион.