Тој во кусата објава напиша дека е приведен е висок полициски службеник.

Се очекуваат детали од МВР во врска со објавата на министерот Спасовски.

Во голема полициска акција заедно со Американската агенција за борба против наркотици – ДЕА запленета е дрога во…

Posted by Oliver Spasovski on Friday, April 9, 2021