46 годиншнио бизнисмен е сопственик на застапништвото за автомобили Тони-Авто. Бил застрелан во главата додека чекал на семафор.

Николај патувал на предното седиште го возел 11-годишно дете, но тоа не било повредено, а семејството го однело детето кога започнале истражни дејствија