јавен долг

Пронајдени се 10 резултати на тема „јавен долг“
Економија

Владата го усвои годишниот извештај на Министерство за финансии: Јавниот долг за 2017 изнесувал 47,6% во однос на БДП

Министрите на денешната седница го прифатиле и годишниот извештај на Министерството за финансии за управување со јавниот долг на Република...