Од ЕВН Македонија АД известуваат дека денеска без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09.00 до 12.30 часот, корисниците од ул. Иван Хаџи Николов – ул. 3, како и корисниците од ул. Герника – ул. 10. ( општина Кисела Вода )