без струјаВо период од 05:00 до 09:30 часот, без струја ќе бидат корисниците од селата Бојане, Горно и Долно Свиларе, Дворце, Кондово, Љубин, Орашје, Радуша, Рашче, во општина Сарај и дел од корисниците од Волково и Кучково во општина Ѓорче Петров.

Без електрична енергија во период од 09:00 до 12:00 часот ќе бидат корисниците од улица 2 во селото Долно Соње, општина Сопиште.