Без вода утре од 7 часот ќе бидат дел од корисници на булевар „Бранислав Нушиќ“ број13  во населба Тафталиџе.

ЈП „Водовод и каналзиација“ Скопје денеска соопшти дека прекинот на водоснабдувањето е поради отстранување дефект на шахта.