Милодраг Давидовиќ дака вчера учестуваше на локалните избори во Никшиќ и неговата партија освои мининален број на гласови.

Дака веднаш го најде виновникот-а тоа е српскиот претседател Александар Вучиќ кого го нарече психопат.

Можеби лудакот ќе застане и ќе ги пушти децата нормално да се борат за гласови во другите општини. Нашето движење нема да се откаже, ќе се бориме против таа сотона, психопат и лудак кој нема граници.Се надевам дека тоа ќе го направат Србите каде што живеат нормални луѓе-рече Давидовиќ.