Честит 28 Септември, Меѓународниот ден на Бошњаците, на сите наши сограѓанки и сограѓани припадници на бошњачката заедница во Македонија.
Бошњачката заедница е составен и нераскинлив дел од Скопје, а јас ветувам дека ќе бидам градоначалник на секој.
Нема поделби по ниту еден основ, Скопје ќе биде модерен европски град.
Скопје нема да има заборавени населени места, а градот мора рамномерно да се развива.

 

Честит 28 Септември, Меѓународниот ден на Бошњаците, на сите наши сограѓанки и сограѓани припадници на бошњачката…

Posted by Danela Arsovska on Tuesday, September 28, 2021