Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека на ден 24.08.2023 година (четврток) поради уличен дефект ф-80 мм на Преспанска 1, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од  Маџар Маало.

 

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектите. Најавата се однесува на општина Центар.