– Мислам дека ќе можеме да се врати на нормалното. Но, тоа не значи дека нема да има нови соеви (на вирусот). И не мислам дека тоа значи оти ќе можеме да живееме нормален живот без редовна вакцинација, вели Бурла

Тој вети дека следните денови ќе достави до американскиот регулатор податоци од истражување што Фајзер го спровела за вакцинирање деца на возраст од пет до 11 години.