Читател на Курир кој ја испрати фотографијата вели дека вечерта, околу половина час по полноќ се слушнал силен непријатен звук.

Утринава забележале дека едно од дрвата кои се наоѓаат во близина на паркинг просторот, паднало врз паркиран автомобил.