Препознатлив по неговите долги кадрици и ексцентричен стил на облекување, тој сега ги изненади сите со драстична промена.

И додека некои не можат да ја „прежалат“ неговата долга коса, повеќето се согласуваат дека сега изгледа уште подобро. Патем, тој е прекорен за носење здолништа, шминкање и лакирање на ноктите, па дури и за носење подолга коса. Сега уште еднаш докажа дека нема што не може да носи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ykaaar damiano (@ykaar_damiano_david)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ykaaar damiano (@ykaar_damiano_david)