– Се надевам дека не сум придонесол за понатамошно ширење на оваа зараза, дополнува Куртовски во објавата на својот Фејсбук профил.

Тој упати апел за почитување на мерките за заштита.

Почитувани
Сакам да Ве известам дека и покрај почитувањето на мерките за заштита од вирусот Ковид 19 направив тест и…

Posted by Medat Kurtovski on Thursday, April 22, 2021