Од утре започнува летното сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање со кои стопанисува јавното претпријатие „Градски паркинг“ – Скопје.

Работното време во зоните А, Б, Ц и Д, како што соопшти претпријатието, ќе биде од понеделник до сабота од 7 до 23 часот.