Отворен ден во Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ: Време е вашите ставови да бидат пренесени на вистинското место

Ве покануваме сите вас кои сметате дека имате нешто релевантно кое сакате да го споделите, било да е тоа идеа, предлог, сугестија, проблем или поплака, тоа да го направите оваа и секоја наредна среда во Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ од 18:00 – 20:00 часот. ВМРО-ДПМНЕ како демократска партија е отворена секогаш да го чуе гласот на секој поединец. Време е вашите ставови да бидат пренесени на вистинското место, на луѓе кои имаат слух но и волја да Ве слушнат и да делуваат! Напиша на Фејсбук генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорѓија Сајкоски.