Нелегитмниот мисли дека колку појако вика дека е за ЕУ а дека другите не се, дека ќе му се простат криминалот и предавствата на народот.

*Ковачевски, доста плачеш, ако сакаш да докажеш дека си сериозен политичар а не крпа за подметнување, излези на избори, пишува Драган Ковачки од ВМРО-ДПМНЕ на Твитер.

 

;