Додава дека се работи не за оние инвестиции кои Зоран Заев ги кажува, туку инвестиции во енергетските комбинати, поголемо производство и поевтина електрична енергија за домаќинствата.

– Работниците и компаниите кои соработуваат со ЕЛЕМ треба да бидат спокојни, нема да останат без работа, истакнува Мицкоски.

Повеќе инвестиции во енергетските комбинати и поевтина електрична енергија за домаќинствата

Работниците и компаниите кои соработуваат со ЕЛЕМ треба да бидат спокојни, нема да останат без работа, напротив, идната влада на ВМРО-ДПМНЕ преку политиките и концептот политики за сите луѓе планира сериозни инвестициски циклуси, не оние кои Зоран Заев ги кажува, инвестиции во енергетските комбинати, поголемо производство и поевтина електрична енергија за домаќинствата.

#МакедонијаЗаСитеЛуѓе

Posted by Hristijan Mickoski on Friday, July 16, 2021