-Па како што е и песната, сон наш од детство, тоа е нашиот сон од детство. Тоа беше нешто што им честитам на сите таму на Столе, дечките кои играа позади, и на Дарко, Виса, десно беше Стефан, лево Џани, среден ред Адеми, Барди, Елмаз, напред Горан. Навистина прекрасна екипа. Направија чудо имајќи предвид ресурсите, имајќи ги предвид со што располагаме ние како држава направија чудо и ние треба да сме свесни за тоа, рече тој.