Потсетувајќи што сè има кажано премиерот Зоран Заев во врска со поранешниот генерален секретар Драги Рашковски и сомнителната набавка на неговиот софтвер, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски потенцира дека не може сите луѓе на Заев да се до гуша во сомнежи за криминал, а тој да е чесен.

-Заев знаел и кој е иноваторот и кој е купувачот со државни пари. Не може сите луѓе на Заев да се до гуша во сомнежи за криминал, а тој да е чесен. Погледнете го видеото. Рибата мириса од главата, вели Мицкоски.

 

Заев знаел и кој е иноваторот и кој е купувачот со државни пари. Не може сите луѓе на Заев да се до гуша во сомнежи за криминал, а тој да е чесен. Погледнете го видеото. Рибата мириса од главата.

#ИднинатаЕНаша
#Оставки
#Одговорност

Posted by Hristijan Mickoski on Friday, April 16, 2021