Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ проф. д-р. Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Радовиш, Ацо Ристов во рамките на активноста „Промените се случуваат, секогаш со народот“, ќе извршат увид во завршните градежни работи на реконструкција на Сала за венчавање – Парк на млади.