Проблем ви е само како да го објасните наместениот гол пред публиката, за да не ве гаѓа со шишиња… И друго.
Не се ни обидувајте да потпишете било што со Бугарите. Оти тоа секако ќе биде на наша штета.
Сркнете си од маслото на заеви и смирете се.

Тоа со договори, Бугари, другари, ЕУ… А бе кој ги клацка. Каква ЕУ какви бакрачи. Збирштина од банкари, олигарси и фашистичка бирократија во врвот, која работи за своја корист и во корист на Германија, а божем јунајт јунајт Јуроп. Нек се носат во триста мајчини, напиша Тасевски на ФБ.