-во време од 05.05 – 13.00 часот потрошувачите од Момин Поток, нас. Шуто Оризари, затвор Шутка, нас. Скопје-Север, нас. Топаана, најголем дел од општина Чаир, нас. Топаанско поле, Бутел 2, Расадник, нас. Визбегово, нас. Кучевишка бара, Бутел 1, Општина Бутел и околината (о. Чаир и Бутел).