Со Јакимовски разговаравме за актуелните политички случувања, но и за неговата историја во СДСМ и неговите искуства со сегашниот премиер Зоран Заев.

Во емисијата Јакимовски откри, дека уште пред еден месец, знаел дека власта ќе го апси бизнисменот Јордан Камчев.

Погледнете го целиот подкаст за да ги чуете деталите: