Биткоинот, најпознатата криптовалута, доби 3,3 проценти во последните 24 часа и во моментов се тргува по цена од 43,675 долари.

Етерум во изминатите 24 часа доби 4,4 проценти, а во моментов вреди 3,039 долари.

Во претходните неколку недели многу е турбулентен пазаарот на критповалути. Некои криптовалути како Солана пораснаа над 200% во неколку дена.