На 25.09.2023 во 12:10 часот во Полициската станица Кисела Вода, 40-годишна жена од Скопје пријавила дека нивниот сосед И.П. ја соблекол нејзината малолетна ќерка и ја допирал по телото.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.