Ова го истакна претседателот Пендаровски, кој порача дека имал разговор со бугарскиот претседател Радев и договорена е помош за градот од истокот на Македонија.

Доцна вечерва имав телефонски разговор со претседателот на Бугарија, Румен Радев.
Договорено е во најкус можен рок,…

Posted by Stevo Pendarovski on Monday, August 2, 2021