Жестока реакција на пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Лидија Петкоска по повод денешното одбивање на предлогот за рефундирање на разликата во цената помеѓу приватното и државното здравство на граѓаните кои се лекувале од КОВИД 19 во приватните болници од страна на владеачката СДСМ.