Поради уличен дефект на ул. „18“ бб во Сопиште, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од Сопиште.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11:50 часот до завршување со санација на дефектот.