Како што информира МВР, тој бил баран по Централна потерница и наредба од Основен суд-Скопје 1, за издржување казна затвор во траење од пет години.

– Б.З. е предаден во полициска станица по што ќе биде спроведен во казнено-поправна установа, соопшти Министерството за внатрешни работи.