-Потоа истите отишле во Градска општа болница „8 Септември“ за санирање на повредите. Околу 21.20 часот неколку лица од фамилијата на Ј.А. и С.А. од с.Раовиќ дошле во дворот на фамилијата на И.П. и Р.П. и испукале повеќе проектили кон Љ.П.(25), син на И.П., кој се здобил прострелна рана во ногата и е пренесен во ГОБ „8 Септември“, информира МВР.

Приведените лица се задржани во полициска станица и се работи на целосно расчистување на случајот.