Според последните информации, 792 нови случаи на коронавирус се потврдени во Србија.

Починаа 3 лица.

Да потсетиме, вчера во Србија е забележан голем скок на новозаразени. Потврдени беа 752 нови случаи, додека само претходниот ден имаше 457.