-Денес на денот на општина Василево се асфалтира улицата во Нова Маала.

Нека е за многу години овој ден и со вакви и слични проекти да го одбележиме идниот период.

Да Ни е вечна општина Василево!, пишува во својата објава на Социјалната мрежа на Фејсбук Андонов.