– Честито за новите луѓе во раководството на СДСМ, особено за Сања Лукаревска, новата заменичка претседател на СДСМ! Честитки и за реизбраните. Бидете храбри, бидете одлучни, бидете силни. Водете за да останеме најдобри. Трчајте, за да не ве претекнат. Зборувајте за да не ве замолчат. Очите секогаш нека ви бидат вперени во хоризонтот.Невозможното направете го возможно. Сакајте ја партијата, но служете и на државата и на нашите граѓани.Да живее СДСМ!, напиша на „Фејсбук“ министерката за одбрана Радмила Шекеринска по одржувањето на 26. конгрес на партијата.

Честито за новите луѓе во раководството на СДСМ, особено за Сања Лукаревска, новата заменичка претседател на СДСМ!…

Posted by Radmila Sekerinska on Sunday, May 16, 2021