-Вучиќ е загрозен од двете страни. Од една е организирниот криминал а од друга е Мило Ѓукановиќ. Јас прво тоа го кажав и се покажа дека е точно.Сепак не смее да се занемари доколку некој лудак има пиштол и пука во него-откри Шешељ