Овој потег, таа го прикажува како нешто нужно со цел да се изгласа 36. седница, односно законите од петтиот сет економски мерки, иако целата опозиција веќе подолго време рече дека ќе ги поддржи законите.

Во статусот, сите кои ја критикуваа ги нарече „партиски ботови“

Прочитајте го статусот на пратеничката:

Ооооооо ботови партиски, следбеници, обожаватели, вљубеници, фанатици и слични својства на обожување кон ликот и делото…

Posted by Bisera Kostadinovska-Stojchevska on Sunday, April 18, 2021