Се тврди дека се работи за Олга Бабиќ која е вработена во Градската управа и наводно му е десна рака на градоначалникот.

Додека девојката му седи на грбот тој и објаснува како да го фати, потоа и дава упатства како да го контролира коњот и со која нога да го удри.

По ова се огласи и градоначалникот Станивуковиќ кој истакна дека снимката била направена пред три години.