НЕМА ПРЕДАВАЊЕ !
Продолжуваме утре во 15ч. на три локации во Скопје и десет градови во државата.
Владата мора да ги објави јавно сите документи од преговорите, народот мора да знае за што се преговара.
За Република Македонија, напиша на Фејсбук, Бојан Стојаноски.