Македонија

Откривање на скандал на Клиниката за токсикологија: Вработен вршел притисок врз лабораториски техничар да ги замени примероците од урина што содржеле наркотици со чисти – стручниот колегиум одлучил дека ова лице не смее да биде вработено, но директорката го држи на работа

22.04.2024. 22:38